Lattomeren Toive ry

- Hauskaa liikkumista koko perheelle -

Lattomeren Toiveen maja on vuokrattavissa ja siellä on mahdollisuus järjestää erilaisia tapahtumia.Kuten hiihtokilpailuja, kokouksia, kursseja, saunailtoja ja muita illanviettoja (majan saunat peruskorjattu lokakuussa 2009).
Maja sijaitsee kauniilla luonnonläheisellä paikalla kallion päällä Porin Lattomerellä josta on n.14 km Porin keskustaan. Majalta löytyy takkatila keittiöineen, isot tilavat saunat. Pukuhuoneet molemmille saunoille, tai vaihtoehtoisesti yksi iso pukuhuone. Kaikissa tiloissa on sähkölämmitys sekä takat. Yhdessä rakennuksessa on myös tilat yöpymistä varten, huoneessa on 10 varavuodetta.
Rata on 1300m pitkä, kesällä toimii pururatana ja talvella hiihtolatuna. Radalla on kaksi latua rinnakkain. Rata on valaistu koko matkalta, alueella myös valaistut pulkkamäet ( 2kpl.).
Ulkoalueella mahdollisuus lentopalloiluun ja alueesta on myös suunnistuskartta. Lähellä olevilla hiekkakuopilla myös uintimahdollisuus. Pihassa keinut ja liukumäki. Hyvät pysäköintitilat autoille, alueelle pääsee myös linja-autolla.

Majan vuokraushinnat sivun alhaalla.

24563-29 

Saunarakennus
saun.rak
Sauna 1
sauna uusi

 

sauna uusi1
Sauna 2
sauna2

 

Sauna-2
Päärakennus / keittiö
keittio2keittio
 Wc

wc

Majan vuokraustiedot


90 euroa ilta
130 euroa vuorokausi

Ikäraja 21v vuokraajalta

Varaukset ja tiedustelut iltaisin :
Toive Verho puhelin 045- 1259697

Osoite majalle:
Kotkantie 601, Nakkila